nieuwsbrief

november 2022

bekijk in je browser
onze vriend de watertoren

onze vriend de watertoren

Het dagelijks bestuur van stadsdeel West heeft op 20 september 2022 besloten om de eerste stalen watertoren van Nederland aan te wijzen als gemeentelijk monument.

lees meer

veel actie op najaars-klussendag

Dit jaar een combinatie van schoffel-zaterdag en najaarsklussendag met bijzondere activiteiten rondom het buurtbeheerhuisje nieuwe stijl en ter voorbereiding van het project 'van Afval Naar Oogst'.

lees meer

herinrichting buurthuisje

De herinrichting van het buurthuisje vordert gestaag. We zijn inmiddels aangeland bij de leukste fase, de keuze van het meubilair, de gordijnen, de stoeltjes, het vloerkleed en dat soort dingen.

lees meer

buurBer in de stoel bij de tandarts

Op weg naar de tandartspraktijk Westerpark loop ik eerst langs het Reve-monument van Margriet Kemper en daarna onder het kunstwerk NO, met de leidingen en hoofden, van Paul Vendel.

lees meer

gwl is autovrij. toch?

Soms kan het niet anders dat er groot en zwaar materieel het terrein op moet. Dan wordt er een vergunning aangevraagd en worden rijplaten neergelegd om verzakkingen van de straat en beschadiging van onderliggende leidingen te voorkomen.

lees meer

enquête Westerpark  

Tien jaar geleden ontstaken boze buren in woede over de uitverkoop van het populaire park op een stadsdeelavond. En die avond beloofde het geschrokken stadsdeelbestuur sanering en werd voor het eerst door een portefeuillehouder het woord ‘balans’ in de mond genomen.

lees meer

inleveren van je groente- en fruitafval

Met het project 'van afval naar oogst' kunnen bewoners zich aanmelden om vanaf 27 november hun groente- en fruitafval in te leveren.

lees meer

ratten, heb jij er ook last van?

In Amsterdam leven ratten (foto van de website ggd.amsterdam). Ook op het GWL-terrein zijn bij verschillende blokken (weer) ratten gesignaleerd.

lees meer

oproep: kuubzakken gevraagd

De groengroep is op zoek naar Kuubzakken. Er is een jaar geleden bij alle nutstuinen compost geleverd in grote witte kuubzakken. Daar hebben we er nog twee van. We hebben er nog eentje nodig voor droog materiaal voor het composteren. Misschien heeft iemand er nog eentje liggen. Is heel welkom. Graag hier aanmelden.

lees meer

grofvuil

ophaaldag: woensdag
buiten zetten: dinsdag vanaf 21.00 uur tot woensdag 07.30 uur

afval, de regels

agenda

sep
01

volgende nieuwsbrief

in je mailbox — 06.00 uur

Iedere eerste zondag van de maand verschijnt de nieuwsbrief. deadline: donderdags voor het verschijnen van de nieuwsbrief

lees meer

www.gwl-terrein.nl redactie@gwl-terrein.nl