nieuwsbrief en website

Het GWL-terrein heeft een eigen Nieuwsbrief en Website, welke door enkele enthousiaste bewoners onderhouden worden.

GWL-Nieuwsbrief
Het GWL-terrein heeft een rijke traditie van schrijvende bewoners die nieuwtjes, foto’s en nuttige informatie over de buurt uitwisselen via de buurtkrant. Van 2004 tot 2009 was dat de Waterspiegel, een papieren buurtkrant die zes keer per jaar verscheen en bij iedere bewoner werd bezorgd. Vanaf 2009 kent de buurt een digitale buurtkrant, de GWL-nieuwsbrief. Deze komt maandelijks op de eerste zondag van de maand uit. Als er belangrijk nieuws te delen valt ook vaker.

Geïnteresseerden – dus ook mensen van buiten de buurt – kunnen zich gratis abonneren op de GWL-nieuwsbrief. Ongeveer 580 mensen zijn abonnee.

Nieuwsbrieven en nieuwsberichten teruglezen
Alle nieuwsberichten vanaf 2023 vind je hier.
De laatste nieuwsbrief vind je hier
Oude nieuwsbrieven t.m. 2022 zijn terug te lezen op de oude website van het GWL-terrein.

De GWL-nieuwsbrief wordt financieel mogelijk gemaakt door de Koepelvereniging. Meningen die verkondigd worden zijn van de schrijvers van de betreffende artikelen en niet per se die van de vereniging of het bestuur van de Koepelvereniging. De redactie bestaat uit twee personen en enkele bewoners die als ‘correspondent’ met regelmaat een bijdrage leveren. De redactie is altijd op zoek naar versterking en zoekt met name mensen die handig zijn met de computer en in het CMS kunnen werken of dat willen leren.

Heb je nieuws of wil je de redactie versterken? Laat het ons weten.

GWL-Website
De website www.gwl-terrein.nl bestaat sinds 2000 en kent inmiddels een derde versie. De huidige website is gemaakt door PMS72, een Rotterdams ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van multiplatform websites. De website verschijnt onder verantwoordelijkheid van de Koepelvereniging GWL-terrein. Het beheer van de website wordt deels gedaan door PMS72 en deels door twee buurtbewoners.

Heb je vragen over de website, mail dan naar redactie@gwl-terrein.nl

blijf op de hoogte

via de gwl nieuwsbrief

abonneer