enquête Westerpark  

de grasmat na Milkshake

Tien jaar geleden ontstaken boze buren in woede over de uitverkoop van het populaire park op een stadsdeelavond. En die avond beloofde het geschrokken stadsdeelbestuur sanering en werd voor het eerst door een portefeuillehouder het woord ‘balans’ in de mond genomen.

Als het goed is heeft iedere GWL-bewoner een brief van de gemeente in de bus gekregen met de vraag mee te werken aan de jaarlijkse enquête over het Westerpark.
De vraag is expliciet hoe de rust tijdens corona werd ervaren en hoe het nu bevalt.
De ervaring leert dat de uitkomst van deze enquête binnen het stadsdeel serieus genomen worden. Dit is dus de kans om het stadsdeel duidelijk te maken dat het park geen fietsenstalling is of dat ze nou eens moeten ophouden met jaarlijks een paar keer de grasmat laten mollen. Of …
De resultaten van de enquête worden volgend jaar in het stadsdeel besproken.
2023 is niet zomaar een jaar voor het park. Twintig jaar geleden werd het Cultuurpark Westergasfabriek geopend. En 10 jaar geleden ontstaken boze buren in woede over de uitverkoop van het populaire park op een stadsdeelavond. En die avond beloofde het geschrokken stadsdeelbestuur sanering en werd voor het eerst door een portefeuillehouder het woord ‘balans’ in de mond genomen.
Tien jaar praten over balans en de festivals worden alleen maar groter!
Vul in die enquête!
Geen uitnodiging ontvangen? Neem contact op met de gebiedsmakelaar, t.pormes@amsterdam.nl. Je hebt namelijk een inlogcode nodig.
Diego Pos, Vrienden van het Westerpark

overzicht
volgend artikel