rondjes met ut hondje… en meer

Carla Geldof was jarenlang lid van de redactie van deze nieuwsbrief. Als bewoner van het eerste uur wist ze veel en ze was o.a. de schrijver van twee rubrieken, die nog op de archief-website te vinden zijn. Als dank voor haar inzet en omdat ze zo leuk zijn, geven we een terugblik.

Toen Carla in 2018 toetrad tot de redactie begon ze met de rubriek ‘duurzaam@home’, waarin ze allerlei duurzame huis-, tuin- en keukentips gaf.
Bekijk hier een paar items van de rubriek duurzaam@home

Carla was ook de vrouw achter de serie ‘rondje met ut hondje’. Hoe leuk is het als je dagelijks met je hondje over het terrein loopt, slentert, stil staat, nog eens een praatje maakt en met een speciale blik kijkt. Van alles ging haar opvallen waaronder schoonheid en ergernis, bijzonderheden en seizoeneffecten.
Bekijk hier een paar items uit de rubriek rondje met ut hondje

Carla was al eerder actief voor de GWL-nieuwsbrief. Dochter Tossa schreef samen met Carla (of andersom?) voor Donderkopjes, de kinderpagina van de toen nog papieren GWL-nieuwsbrief.

Veel van de illustraties bij de artikelen waren het werk van ‘vriend’ van de redactie Sem Horneman (nu helaas niet meer te strikken want o.a. als creative werkend bij Shot of Culture).

Carla, (en Sem) veel dank voor de inzet!

overzicht
volgend artikel