overlast in de wijk? Trek aan de bel!

Ervaar je overlast in de openbare ruimte van het GWL-terrein, meld het dan bij de gemeente. Als meer buurtbewoners een klacht indienen helpt dat echt. En een melding doen kost amper 5 minuten.

Door consequent bij de gemeente meldingen te doen van gesignaleerde overlast kunnen bewoners de urgentie van het probleem zichtbaar maken. Dus zie je troep, fietswrakken, rijdende scooters of geparkeerde auto’s op het terrein, maak een foto en meld het. Dat kan heel simpel op twee manieren

  1. Via de landelijke smartphone app BuitenBeter, zowel voor Android als voor iOS beschikbaar. Als je de app hebt gedownload moet je bij een melding vooraf even aangeven dat je toegang geeft tot je locatie- en cameragegevens. Vanuit de app wordt de klacht doorgegeven aan gemeente Amsterdam. Als je je contactgegevens hebt ingevuld krijg je vanuit de gemeente een reactie.
  2. Via de website Meldingen Amsterdam. Kan ook vanaf je telefoon; een of meer foto’s toevoegen gaat eenvoudig. Je krijgt vanuit de gemeente direct antwoord dat je klacht is ontvangen en wordt behandeld.
overzicht
volgend artikel