avond4daagse zoekt vrijwilligers

De Avond4daagse trekt begin juni weer door Amsterdam West en doet ook het GWL-terrein aan. De organisatie heeft nog dringend behoefte aan vrijwilligers: wie heeft zin om te komen helpen?

Vanaf maandag 3 tot en met donderdag 6 juni kunnen jong en oud weer stevig aan de wandel tijdens de Avond4daagse Westerpark. Het is in 2024 alweer de 17de editie van iets wat ooit begon op initiatief van onder anderen GWL-bewoner Marja Schavemaker.

We kunnen nog mensen gebruiken aan de inschrijftafel, als controlepost (met z’n tweeën knip je dan ergens langs de route de kaartjes), als klaarover of verkeersregelaar (hiervoor krijg je een korte training) of als bezemwagen (je loopt als laatste het parcours, met een maatje). Maar misschien wil je helpen in de middag om alles klaar te zetten en het start- en finishdoek op te hangen?

De Avond4daagse start elke middag tussen 17:45 en 18:30. Even daarvoor verzamelen we de vrijwilligers, en tegen 20:00 zit de tocht er meestal wel op. Het tijdsbeslag is dus 2 uurtjes en je hoeft niet elke dag op te komen draven.
Je krijgt sowieso een mooi A4dW-T-shirt (een collectors item!) en heerlijke soep met broodjes staan elke middag voor je klaar. Het is vooral gezellig, en gewoon een genot om het evenement met duizenden kinderen en ouders in onze buurt en omgeving mee te maken.
En nog even over Marja: zij heeft het stokje overgedragen aan een grotendeels nieuw comité, maar inmiddels zoeken we als comité versterking. Think about it.

Mail ons als je tijd hebt en ons wilt helpen!
Of kijk voor meer info op www.a4dw.nl

overzicht
volgend artikel