nieuwsbrief

oktober 2023

bekijk in je browser
buurtfeest: gezellig, heerlijk en swingend

buurtfeest: gezellig, heerlijk en swingend

Rond het middaguur van zaterdag 9 september zijn er zichtbare bewegingen op het Watertorenplein bij Het Magazijn, de keuken van de woongroep van blok2a en bij het Buurthuisje. Podium, tafels en banken, verlichting, muziekinstallatie, en partytenten worden aangesleept en opgebouwd. Kookploegen zijn op vier locaties bezig.

lees meer

bericht koepelbestuur: ALV

De ALV (algemene ledenvergadering) is op dinsdag 7 november. Locatie blok 5, tijdstip: 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). We hopen dat er namens zoveel mogelijk blokken vertegenwoordigers komen omdat we belangrijke zaken over de toekomst van ons terrein willen bespreken. 

lees meer

BuurBer op bezoek bij kwiek en vief

Sinds ik op het GWL-terrein woon kom ik haar regelmatig tegen, op het buurtfeest op de dansvloer, werkend in een geveltuin, in de tram, onderweg met boodschappen of elders in de buurt. Klein, vief, altijd mooi opgemaakt en stijlvol gekleed, energiek. Tilly Sloog. Het is tijd voor een interview.

lees meer

en toch was er een oogstfeest!

Dit jaar zit er halverwege september geen enkele appel of peer in de bomen. Nog sterker de eerste bloesems, die normaal in het voorjaar komen zijn nu alweer zichtbaar. Hoe dat kan legt Ronald Damstra, van de GWL-fruitbomengroep uit.

lees meer

bericht koepelbestuur: LEBO

Op 12 december zal er weer een LEBO (leefbaarheidsoverleg) zijn in het Buurthuisje. Net als de vorige keer zullen we weer met een thema werken en is er ruimte voor inbreng, vragen en ideeën.

lees meer

groot onderhoud, hekken, heggen en poortjes

Nu het terrein al ouder is dan 25 jaar, is er op een aantal plekken (groot) onderhoud nodig. Niet alleen aan gevels, maar ook aan hekwerk.

lees meer

kom je ook ‘ns eten bij de buurttafel?

Sinds kort kookt een groep van GWL-bewoners eens per maand een lekkere, vegetarische 3-gangenmaaltijd. Plaats: het Buurthuisje, midden op het GWL-terrein. Kosten: Maximaal € 10 of wat je kunt missen.

lees meer

portrettekenen in het Buurthuisje

Ook als je de kunsten wilt dienen door model te zitten (gewoon met kleren aan) ben je van harte welkom. Als tegenprestatie krijg je een tekening naar keuze van jezelf.
Meer info? Stuur een mail of kom gerust eens kijken of het wat voor je is.

Portrettekenen / modelzitten in het Buurthuisje
iedere woensdagavond tussen 20 en 23 uur
Waterkersweg 316

 

agenda

apr
11

buurttafel

Buurthuisje, Waterkersweg 316 — 18.30 uur

Iedere maand kun je aanschuiven bij de 'buurttafel' in het Buurthuisje. Deze keer koken Margreet en Ruth een vegetarisch 3-gangen diner voor € 7,50

lees meer
mrt
30

schoffelen met de buren

Buurthuisje — 09.30 uur t/m 14.00 uur

Van maart tot november wordt er iedere eerste zaterdag van de maand geschoffeld onder de deskundige begeleiding van hovenier Herman. PAS OP > DEZE KEER IS HET DE LAATSTE ZATERDAG VAN DE MAAND

lees meer
mei
05

volgende nieuwsbrief

in je mailbox — 06.00 uur

volgende nieuwsbrief verschijnt zondag 5 mei

lees meer
apr
09

ALV-koepel

Blok 5 Waterspiegelplein 58 — 20.00 uur

Algemene LedenVergadering van de GWL koepelvereniging

lees meer
mrt
26

Leefbaarheidsoverleg

Buurthuisje — 19.30 uur t/m 21.30 uur

Leefbaarheidsoverleg (Lebo) van het GWL-terrein

lees meer

www.gwl-terrein.nl redactie@gwl-terrein.nl