zaterdag 7 september BUURTFEEST

Op zaterdag 7 september is weer ons jaarlijkse buurtfeest. Zoals altijd staat het wijkdiner centraal. Daarnaast een programma vol muziek en activiteiten. De gelegenheid om elkaar te ontmoeten en verder te leren kennen!

De afgelopen jaren was het Watertorenplein de feestlocatie. Voor dit jaar is dat niet het geval: het feest vindt nu plaats rond het Buurthuisje, Waterkersweg 316.
Het programma, de inschrijving voor deelname aan het wijkdiner en de oproep om een handje mee te helpen, komt in een speciale editie van de nieuwsbrief in augustus.
De feestcommissie start in de week van 8 juli met de voorbereidingen en kan nog wel wat mensen gebruiken. Het werk van de feestcommissie bestaat vooral uit het maken van het programma, de coördinatie over de verschillende onderdelen en de communicatie.

De FEESTCOMMISSIE is, zoals gezegd, nog niet compleet. Heb je tijd en zin om mee te doen?  Graag!
Stuur een mailtje naar Arie Ouwerkerk, lid van het bestuur van de Koepelvereniging: arie@gwl-terrein.nl. Dan neemt hij contact met je op om te bespreken wat het werk inhoudt en hoeveel tijd je ermee kwijt bent.

overzicht
volgend artikel