inrichting buurthuisje vordert gestaag

Afgelopen week werd in de huiskamer beneden 18 meter aan gordijnen opgehangen.

Een huiselijker omgeving, geen echo’s meer en een belangrijke stap naar een goed geïsoleerd pand. Hier gaan we in de winter vooral ’s avonds veel plezier aan beleven.

Onze eigen ‘GWL-Nachtwacht’. Zo wordt de behangmuur beneden met gefotoshopte waterkelder en buurtvogels al genoemd. Kunstenares en buurtbewoonster Norti Kowalski maakte deze ‘Nachtwacht’. Op de foto staan 18 vogels die in onze buurt het meest voorkomen. Welke vogels zijn dat? Stuur je antwoord op naar info@gwl-terrein.nl. De winnaar krijgt een slavinkje of drijfsijssie. Kan ook van marsepein als je vegetarisch bent. Begin linksboven en werk dan naar beneden. Geef eerst de namen van de 5 vogels in de meeste linkse kolom, dan de 4 vogels in de tweede kolom, dan de 5 vogels in de derde kolom en tenslotte de 4 vogels in de meest rechtse kolom. Van boven naar beneden dus.

onze eigen 'GWL-nachtwacht', ontwerp van Norti Kowalski

Reserveren voor de huiskamer beneden Deze kan al gereserveerd worden voor vergaderingen maar nog niet voor etentjes. De komende maand komen de krukjes en stoelen, de verlichting, de keukenspullen (servies) en nog wat ander opsmuk. De huiskamer en keuken worden zondagmiddag 8 januari ‘officieel’ geopend tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Dan ook meer informatie over het gebruik en de reservering.

overzicht
volgend artikel