heb je altijd al willen schrijven?

Komt het er niet van? Ontdek het plezier van samen schrijven bij een schrijfontmoeting op het GWL-terrein.

Bij een schrijfontmoeting draait het om de ontmoeting van jezelf en anderen via pen en papier. In een kleine groep schrijven we aan de hand van eenvoudige opdrachten die inspelen op het leven van alledag. We laten ons hierbij inspireren door herinneringen, waarnemingen en beelden. We geven ons over aan onze ingevingen en laten ons verrassen door wat er uit onze pen rolt. Tot slot wisselen we naar behoefte ervaringen uit. We komen schrijvend op verhaal bij elkaar.
Schrijfervaring is niet nodig voor een schrijfontmoeting. Iedereen kan aanschuiven en het plezier van samen schrijven ontdekken.
De bijeenkomsten worden begeleid door Beatrijs van Oorschot. Zij is werkzaam bij Trouw en is zeven jaar actief als coach creatief schrijven. Zij heeft in Amsterdam en Alkmaar diverse schrijfontmoetingen gegeven; onder andere in de bibliotheken, bij woongroepen en tijdens kunstroutes.
Iedere tweede vrijdag van de maand kun je meedoen aan een schrijfontmoeting in de woongroep aan het Waterspiegelplein op het GWL-terrein. Een vaste groep schrijvers komt daar vanaf 2015 bij elkaar. De bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen. We beginnen om 19.00 uur en we schrijven door tot 21.00 uur. De kosten bedragen 10 euro per avond.
Voor deze schrijfgroep is plaats voor 2 nieuwe deelnemers. Wil je een keer meeschrijven? Of wil je meer informatie? Stuur dan een mail

overzicht