doe je mee met Fietsmaatjes Westerpark?

Een groep enthousiaste vrijwilligers op het GWL-terrein en rond Westerpark wil een lokale afdeling van Fietsmaatjes beginnen en zoekt mensen die mee willen doen.

Fietsmaatjes werkt met lokale afdelingen die zelfstandig functioneren. Met een paar initiatiefnemers zijn we Fietsmaatjes Westerpark aan het opzetten. Er zijn in de wijk veel mensen die we hier blij mee kunnen maken. De landelijke stichting ondersteunt ons bij het opzetten aan de hand van een draaiboek en training. Huis van de Wijk Horizon werkt mee en heeft al een duofiets die we mogen gebruiken.

Met Fietsmaatjes maken we onze wijk nog een stukje mooier en socialer. Fietsmaatjes draait helemaal op vrijwilligers voor de planning, het onderhoud, het contact met de vrijwilligers etc. Met een team van ca. 8 mensen kunnen we de kar trekken.

Heb je zin om mee te helpen dit initiatief op te zetten, met iemand te fietsen of eerst eens even meer te horen? Dat kan op onze eerstvolgende bijeenkomst op 6 december as. om 15.30u in het buurthuisje van het GWL terrein.
voor vragen of aanmelden: Marjo Kroese
meer info: Kijk ook op Fietsmaatjes.nl voor meer algemene informatie.

overzicht
volgend artikel