de beste wensen 2024 en nieuwjaarsreceptie

Met of zonder vuurwerk, knallend of koud, alleen of met anderen, we zijn allemaal weer over de drempel van het nieuwe jaar gestapt. We wensen alle GWL-bewoners en lezers van de nieuwsbrief een goed 2024 toe en hopen jullie te begroeten op de nieuwjaarsreceptie in het Buurthuisje, zondag 7 januari vanaf 16.00 uur.

Het is een uitermate grimmige toestand in de wereld. Er zijn oorlogen, dreigingen en er zijn veel mensen in nood. Vaak zijn we onmachtig om te helpen, soms kunnen we wat doen.
Hier op het GWL-terrein zijn veel mensen actief met zorg voor de buurt, voor buren, elders in stad, in het land, of in de wereld. ‘Het is hier een lief dorp’, klonk het tijdens de Corona lockdown en de betrokkenheid met elkaar die toen ook zichtbaar werd. En ‘een lief dorp’ is het nog steeds en daar willen wij in de nieuwsbrief graag verslag van doen. Een nieuwe rubriek gaat daarom nu voor het eerst van start: GWL-bewoner betrokken bij…
Deze keer een interview met de GWL-bewoner Willem, die betrokken is bij het opzetten van een gespecialiseerde gynaecologische afdeling in Ziekenhuis Sumve, Tanzania.
Het is inspirerend en verbindend om te weten waar buren mee bezig zijn. Zo zijn er ook bewoners betrokken bij Filah (kerk en buurt), hospice Het Veerhuis, het Troostcafé, Taalles voor Statushouders, Leesmaatjes, Fietsmaatjes, de Voedselbank… Doe jij iets bijzonders als vrijwilliger of ken je een buur die zich vrijwillig inzet bij een bijzonder project, laat het ons weten. We komen graag langs om het te horen, het op te tekenen en het te delen in de nieuwsbrief.
Nieuwjaarsreceptie En… we zien je graag op de nieuwjaarsreceptie zondag 7 januari van 16.00-18.00 in het Buurthuisje. Met een speech van de nieuwe voorzitter Sebastiaan Timmermans (ja hij houdt het kort!), de uitreiking van de felbegeerde GWL-wisselbeker -wie krijgt ‘m dit jaar????- een muzikaal optreden en natuurlijk nog meer burengezelligheid met hapjes en drankjes. Tot gauw dus!

overzicht
volgend artikel