avond4daagse zoekt vrijwilligers

Vanaf maandag 5 juni tot en met donderdag 8 juni kunnen jong en oud weer stevig aan de wandel tijdens de Avond4daagse Westerpark. Het is in 2023 alweer de zestiende editie van iets wat ooit begon op initiatief van onder anderen GWL-bewoner Marja Schavemaker. Zij kreeg met Koningsdag zelfs een lintje voor haar inzet!

Marja heeft het stokje vorig jaar overgedragen. Maar de koninklijke boodschap achter haar lintje staat recht overeind en is ook gericht aan alle andere vrijwilligers die onze Avond4daagse mogelijk maken: jullie inzet is onmisbaar. Ook voor aankomende juni is het organisatiecomité van de Avond4daagse nog op zoek naar helpende handen.

We kunnen nog mensen gebruiken aan de inschrijftafel, als controlepost (met z’n tweeën knip je dan ergens langs de route de kaartjes), als klaarover (hiervoor krijg je een korte training) of als bezemwagen (je loopt als laatste het parcours, met een maatje). Voorbereidingen in de middag: of misschien wil je helpen in de middag om alles klaar te zetten en het start- en finishdoek op te hangen?

De Avond4daagse start elke middag om 18:00. Even daarvoor verzamelen we de vrijwilligers, en tegen 20:00 zit de tocht er meestal wel op. Het tijdsbeslag is dus 2 uurtjes en je hoeft niet elke dag op te komen draven.

Je krijgt sowieso een mooi A4dW-t-shirt (een collectors item!) en heerlijke soep met broodjes staan elke middag voor je klaar. Het is vooral gezellig, en gewoon een genot om het evenement met duizenden kinderen en ouders in onze buurt en omgeving mee te maken.

Mail ons als je tijd hebt en ons wilt helpen!
Of kijk voor meer info op www.a4dw.nl

overzicht
volgend artikel