de beste wensen en een mooi begin

Welkom in het nieuwe jaar 2023, met de nieuwe GWL nieuwsbrief en website. Met een aantal buurtbewoners is er ruim een jaar gewerkt om zover te komen en deze op de eerste dag van het nieuwe jaar te presenteren.

Waarom ook alweer?
De software waarop de nieuwsbrief en webste draaide was niet meer van deze tijd. Er ontstonden steeds meer technische problemen en steeds meer lezers van de nieuwsbrief en bezoekers van de website lezen deze op smartphone of tablet en dat ondersteunde de software ook niet meer.

Waarom nu?
Het is de eerste dag van het nieuwe jaar en daarmee een uitgelezen moment om alle lezers een mooi 2023 toe te wensen. Het is bovendien de eerste zondag van de maand, de dag waarop de maandelijkse nieuwsbrief regulier uitkomt.
Uit de lezers-enquête bleek dat een aantal lezers eigenlijk bijna niet op de GWL-website kwamen of zelfs een enkeling geen kennis hadden over het bestaan van de website. Nu je dit leest ben je inmiddels op de website, want de lees meer link heeft je hier gebracht. Je kunt hier alle nieuwsberichten van deze maand lezen, maar je kunt ook weer terug naar je email en kiezen wat het volgende bericht is waarvan je meer wilt lezen, of de agenda bekijken, die ook altijd op de website up to date is.

Kijk vooral rond
Het is natuurlijk wennen, neem daarvoor de tijd. Je kunt hier uren rondbrengen, lezen, foto’s en films bekijken. Een aantal onderdelen, zoals oude nieuwsbrieven zijn te raadplegen op de oude website, daar wordt je vanzelf naar toe geleid als je daar belangstelling voor hebt.

Er wordt nog aan gewerkt
In de komende periode zijn we nog bezig met het verbeteren van de menustructuur, het elimineren van technische onvolkomenheden, en waar nodig het plaatsen van betere foto’s en het aanpassen van teksten.
Voor nu zijn we blij en trots dat we deze eerste versie kunnen tonen en wensen jullie veel plezier met deze verse nieuwbrief en website.

overzicht
volgend artikel