nieuwsbrief

augustus 2023

bekijk in je browser
feest!!! - 9 september - feest!!!

feest!!! - 9 september - feest!!!

Na het grote succes van het buurtfeest op 3 september 2022 (druk bezocht, gezellig en toegegeven het was prachtig weer) hebben we voor dezelfde opzet gekozen. Voetballen, schminken, wijkdiner en muziekprogramma. Bekijk het hele programma en meld je aan.

lees meer

in memoriam Loes van Alphen

Tot ons verdriet is Loes van Alphen plotseling op 25 juni overleden.

lees meer

in memoriam Piet Kuijt

Op 21 juli j.l. is ‘Piet’ overleden. Piet werkte tussen 2000 – 2013 in de buurt als medewerker van de gemeentelijke reiniging. Geen snippertje papier onttrok zich aan zijn oog. Zo schoon als toen heeft de buurt er nooit meer bij gelegen.

lees meer

agenda

jul
06

schoffelen met de buren

Buurthuisje — 09.30 uur t/m 14.00 uur

Van maart tot november wordt er iedere eerste zaterdag van de maand geschoffeld onder de deskundige begeleiding van hovenier Herman.

lees meer
jun
02

volgende nieuwsbrief

in je mailbox — 06.00 uur

Iedere eerste zondag van de maand verschijnt de nieuwsbrief. deadline: donderdags voor het verschijnen van de nieuwsbrief

lees meer
sep
09

GWL-buurtfeest

Onder de Watertoren — 13.00 uur t/m 23.00 uur

Jaarlijks hoogtepunt op ons terrein, buurtdiner en buurtfeest. Met mini-voetbaltoernooi, schminken voor de kinderen, workshop bewegen, borrelen, diner, verschillende muziekoptredens en DJ. De aanmelding voor het buurtdiner en voetbaltoernooi is niet meer mogelijk.

lees meer

www.gwl-terrein.nl redactie@gwl-terrein.nl