Menu

heb jij al gestemd?

Bij West Begroot zijn weer veel mooie initiatieven ingediend door bewoners ingediend, die een kans maken om uitgevoerd te worden. Bijvoorbeeld voor de openbare ruimte, bewoners-verbinding, educatie, groen en vergroening, verduurzaming en afval-oplossingen.
De groengroep op het GWL-terrein heeft in overleg met bestuur en omwonenden een plan ingediend voor het planten van knotwilgen aan de Waterleliegracht. Als het plan voldoende stemmen krijgt gaan bestuur en omwonenden opnieuw in overleg over plaatsing en formaat van de knotwilgen.

Nog niet gestemd?
Het kan nog tot zondag 28 november 12.00 uur met de persoonlijke code die je via de post hebt gekregen.
Het lijkt een open deur, maar toch: Hoe meer stemmen, des te groter de plannen een kans hebben om uitgevoerd te worden. En het is alleen al erg leuk en interessant om te zien hoeveel mooie projecten er zijn ingediend en daar mag je dan ook nog je voorkeuren voor uit spreken. Stemmen bij West Begroot is een feestje!