Menu

buurBer in de stoel bij de tandarts

Op weg naar de tandartspraktijk Westerpark loop ik eerst langs het Reve-monument van Margriet Kemper en daarna onder het kunstwerk NO, met de leidingen en hoofden, van Paul Vendel. Ik ben vroeg en mag nog even plaatsnemen om op mijn beurt te wachten. De wachtkamer is een kleine intieme ruimte, doormidden gedeeld door een forse pilaar, er staat kinderspeelgoed in een kastje en onder de balie hangt informatie variërend van de openingstijden van de praktijk tot de prijslijst voor het bleken van tanden. Na vijf minuten -keurig op tijd- kan ik plaatsnemen in de behandelkamer, nee niet in de paarse tandartsenstoel maar op de bank daarnaast en start het interview.
Tegenover mij zitten Monelle Sewberath Misser en Génel Kromokarso, twee enthousiaste tandartsen. Zij vertellen vol passie over hun werk en hoe het zo gekomen is. Lees hier verder