Menu

fruitplukdag

Op zaterdag 17 september gaan vrijwilligers, voor de 13e keer, ’s ochtend de appels en peren van onze hoogstamfruitbomen plukken. ’s Middags gaan ze er taarten van bakken. Buurtbewoners, vooral kinderen, zijn van harte uitgenodigd te komen kijken en helpen. Alle GWL bewoners zijn om 5 uur ’s middags uitgenodigd om de taarten te komen proeven.

Het programma is volgt:
Wil je plukken? Tussen half 10 en 10 uur verzamelen bij het buurtbeheerdershuisje. Om 10 uur gaan jong en oud, onder leiding van de vrijwilligers van de Hoogstamfruitbomengroep, de appels en peren plukken. Zorg wel voor stevig schoeisel, veiligheid voor alles.
Wil je bakken? Vanaf 1 uur gaan de vrijwilligers er thuis appeltaarten en stoofpeertjes van maken. Wil jij ook iets maken? Graag! Voor de ingrediënten wordt gezorgd.
Lekker smullen: om 5 uur kunnen alle GWL bewoners bij het buurtbeheerdershuisje appeltaart komen eten en appelsap drinken. Heerlijk!

Onze GWL fruitbomen zijn al 25 jaar oud. Om dat te vieren worden vanaf kwart over 5 FRUIT IJSJES van IJSBAART uitgedeeld. Er zijn er 250 beschikbaar, op = op. Kom helpen en kom genieten van al die heerlijke taarten, met een ijsje toe.

Alle info staat in deze uitnodiging. Foto’s van voorgaande jaren en veel meer over de hoogstamfruitbomen vind je op www.gwlfruitbomen.nl.