Menu

opruiming buurtbeheerhuisje

In september start de ‘remake’ van de begane grondruimte. De Koepelvereniging heeft hier in april geld voor vrij gemaakt. In de zomer is begonnen met het opruimen van de begane grond verdieping. Het papieren archief is tijdelijk opgeslagen in archiefdozen en de opbergkasten zijn deels verhuisd naar een kelderbox in blok 1. Op de foto zie je Hassan aan het werk en zie je rechts de lege muur waar het grote keukenaanrecht komt. Die wordt in september geplaatst.

Niet alle kantoorspullen komen terug. Maar sommige spullen zijn misschien nog wel interessant voor gwl-bewoners. We hebben het volgende in de aanbieding: – een heel groot 2-persoons bureau (Hassan werkt inmiddels op een laptop) – 2 of 3 bureaustoelen – een monitor en toetsenbord van een pc – een Brother printer (moet wel gerepareerd worden) – een heleboel postbakjes – een inbindmachine (Fellowes pb 200) – 2 doosjes ongebruikte hangmappen – wat boeken

Heb je belangstelling voor één van deze dingen laat dat dan even weten via het koepelbestuur of kom woensdag 31 augustus om 19 uur langs in het buurtbeheerhuisje. Bij meerdere belangstellenden wordt er geloot. Wat overblijft gaat naar Rataplan.