Menu

FEEST <<< 3 september >>> FEEST

FEESTELIJK ETEN / Het komt weer, het fameuze wijkdiner voor GWL-bewoners. Met natuurlijk ook muziekoptredens en dansen na. Op zaterdag 3 september worden alle beschikbare banken en biertafels weer gevorderd om ’s avonds tientallen bewoners te kunnen vertroetelen met een heerlijk driegangendiner. Op het Watertorenplein, onder onze mooie watertoren. Een select groepje GWL-koks (dit jaar drie keukenprinsessen) bedenkt weer een heerlijk menu. En enthousiaste vrijwilligers komen ’s middags weer samen in het Magazijn om te snijden, te schillen, te wassen en te plukken. Want zo doen we dat hier in de buurt. We bedenken zelf het menu, maken alles zelf klaar en eten de hele zwik tot de laatste snik op. Klik hier om je alvast op te geven.

FEESTELIJKE REDUCTIE Omdat het GWL-terrein 25 jaar bestaat draagt de Koepelvereniging dit jaar bij in de kosten voor het diner. Volwassenen kunnen dit keer al voor €,5- mee-eten, kinderen voor €2,50. Je moet je wel vooraf opgeven want we willen niet met kliekjes blijven zitten. Opgeven kan nu al door de juiste knoppen te activeren. Dit kan tot uiterlijk 28 augustus. Daarna is het schluss want dan moet de kookploeg haar inkopen doen. De drank is voor eigen rekening.

HAND- en SPANDIENSTEN Omdat we voor het feest altijd op zoek zijn naar vrijwilligers voor de bar, het opbouwen van het plein en het afbreken, kun je ook die knoppen aanklikken. Klik hier om je alvast op te geven.

EIGEN BORD EN BESTEK Kom je eten vergeet dan niet je eigen bord en bestek mee te nemen. Scheelt weer afwas voor de afwasploeg en je doet altijd weer leuke ideeën op voor een nieuw servies.

PROGRAMMA De bar is vanaf 17 uur open en het diner begint om ongeveer half zeven. Tijdens en na het diner zijn er verschillende optredens. Een jonge R&B-zangeres uit de buurt is al gecontracteerd en ook het zangkoor Nextkoor (20 man en vrouw) geeft acte de présence. Zij zingen bekende popsongs. Meezingen gegarandeerd. Uiteraard gaan we ook weer dansen onder leiding van een dj.

IDEEËN Zelf nog (muzikale) ideeën voor de avond? Meld je hier. De vergunning eindigt om 23 uur en daarmee ook de feestavond.

OPGEVEN voor het feest en hand- en spandiensten: Klik hier om je op te geven