Menu

4 avonden op een rij lopen ze opgeteld 20 of 40 kilometer…

Indrukwekkend toch! En zelfs... zoals door veel meelopende ouders/begeleiders opgemerkt wordt: de kleintjes lopen eigenlijk drie keer de afstand, want tijdens de routes rennen ze enthousiast heen en weer.
Na 2 jaar zonder de legendarische Avond4daagse Westerpark (A4dW) mag en kan het weer en is het  weer dik genieten. Deze 15e editie is ‘luid en duidelijk’ zichtbaar, voelbaar en hoorbaar in wijk en park.
Achter de schermen is het natuurlijk weer veel voorwerk, organisatie, bellen, regelen, vergaderen, toelichten, uitleggen geweest… zowel van de oprichters van het eerste uur aan de verse organisatieploeg, alsook aan de vrijwilligers en ter plaatse aan de deelnemers in park, tent, op straat en onderweg.

Voor de vrijwilligers is er elke dag (heerlijke!) verse soep, broodjes en meer.
Voor de dagelijkse starters is er o.a. een ‘warming up’ en na de finish is het meezingen en dansen (heeee margaritaaaa!!)
Het zag er uit als een groot succes en het lijkt er op dat de warme overdracht van de oprichters A4dW en organisatoren van de 14 eerdere edities goed is verlopen.
We zagen enthousiaste kinderen, uitgelaten rennend, wandelend, sjokkend, sabbelend aan een sinaasappel, vermoeid, bezweet, doorgaan en glunderende trots bij het eind resultaat, beloond met bloemen, een medaille en ijs!
Nagenieten?!!! Bekijk hier de foto’s van de verschillende dagen, van zowel de 5 als de 10 km.