Menu

verslag ALV en SCHOUW

ALV – Er was dinsdagavond 12 april een mooie volle tafel met bestuursleden, voorzitters van de verschillende VVE-s, bewoners-commissies, alsook bewoners/toehoorders.
Lees hier het heldere verslag van de ALV (Algemene LedenVergadering van het Gwl-koepelbestuur) met belangrijke onderwerpen, zoals buurtbeheer, wijziging van de financiële bijdrage van de woningcorporaties, buurtfeest en aangepaste plannen voor het buurtbeheer-huisje.

Was je er wel of niet bij? Werd je wel of niet vertegenwoordigd? Het Gwl-terrein kan alleen maar zo mooi zijn en blijven met bewonersparticipatie. Bewoners die al lang actief waren, hebben opvolgers nodig. Informeer wat jij kan betekenen voor bestuur of commissie, of ondersteuning. Ben je een verbinder, organisator, creatief, handig, technisch, tekstueel, juridisch, bouwer… alles is inzetbaar! Je komt in een enthousiaste groep bewoners terecht, krijgt een warme overdracht en kunt je bijdrage leveren aan onze prachtige buurt. Informeer hier of meld je aan.

SCHOUW – Op 4 april is er een schouw gelopen over het GWL-terrein, met bewoners/bestuursleden, buurtbeheerder Hassan en gemeente vertegenwoordigers.
Opmerkingen aan bewoners: plant geen kerstboom in de plantsoenen en stort geen groen op het terrein, ook niet ter hoogte van de kleding-container op de Van Hogendorpstraat. Er is een groenstort bij de Isaac Gogelweg (nabij onderdoorgang Waterkeringweg, bij de pakketboxen)
Lees hier het verslag van de Schouw!