Menu

buurtfeest 18 juni

Zaterdag 18 juni is het eerste post-corona buurtfeest. Schrijf dat maar alvast in je agenda. In ieder geval komt er een wijkdiner. Hoe uitgebreid dat wordt weten we nog niet. Maar of er nu 25 buurtbewoners komen of 200 er komt iets met ‘eten’. Hoe je je kunt aanmelden lees je in de nieuwsbrief van Juni. Het voetbaltoernooi gaat ook door. De finales zijn die zaterdag ergens tussen 16-18 uur, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Aanmelden voor het voetbaltoernooi kan via voetbaltoernooi.gwl@gmail.com. Zie ook elders in deze nieuwsbrief.

Ideeën? Meehelpen? Kom 13 mei 
Heb je andere ideeën voor het buurtfeest en/of wil je meehelpen met de organisatie, kom dan vrijdag 13 mei om 16.00 uur naar het buurtbeheerhuisje. Vragen over het feest? Mail naar info@gwl-terrein.nl