Menu

avondvierdaagse trekt weer door West

Van maandag 16 mei t.m. donderdag 19 mei kunnen jong en oud weer genieten van een stevige wandeling, veel gezelligheid en natuurlijk ons mooie Amsterdam.
Vanaf startpunt Cultuurpark Westergas lopen ze vier avonden vanaf 18:00 uur een ander parcours. Daarbij kunnen ze kiezen uit twee afstanden: 5 kilometer of 10 kilometer (voor wie minimaal 9 jaar oud is). De wandelvierdaagse voert door vele buurten: van Bos en Lommer tot de Jordaan en van de Houthavens tot de Baarsjes. Wie alle vier de avonden de wandeltocht uitloopt, heeft natuurlijk recht op een medaille.
Vrijwilligers gevraagd:
Dit feest zou onmogelijk zijn zonder de inzet van veel vrijwilligers. Wil jij ook een bijdrage leveren aan de avond4daagse (en een mooi T-shirt en vrijwilligerspresentje ontvangen)?
Dan zijn wij naar jou op zoek! We kunnen altijd een paar handen gebruiken aan de inschrijftafel, als controlepost (met z’n tweeën knip je ergens langs de route de kaartjes), als klaar-over (hiervoor krijg je instructie) of als bezemwagen (je loopt als laatste het parcours, met een maatje). Of misschien wil je helpen in de middag om alles klaar te zetten?
Mail ons als je wat wilt doen! En proef de leuke sfeer tijdens de wandelavonden.
Meer info: vind je hier