Menu

gevel onderzoek

Gezien en gemeld aan de redactie: gevelonderzoek bij blok 10 (22 september 2021), in opdracht van woningbouw vereniging Rochdale. Het onderzoek betreft de staat van de houten gevelbekleding (met de houtsoort: Western Red Cedar) én de kozijnen én de onderlaag. En dat is niet zomaar. Op het Gwl-terrein speelt dit probleem in alle toonaarden, van los zittend, tot verschimmelde en rotte kozijnen. Zowel bij de huizen in beheer van woningbouwverenigingen, alsook van woningeigenaren / VVE’s is dit een probleem en/of een hoofdpijndossier.
De Gwl-bewoner en melder van dit onderzoek heeft gefotografeerd en beschreven hoe het onderzoek opgezet is en hoe het gesprek hierover verliep. Heb je belangstelling voor deze info: via deze link kun je het volledige verslag inzien / downloaden.