Menu

appeltaartdag

Die taartenbakkers gaan op zaterdag 19 september aan de slag. Vanwege corona zal de pluk en bak dag heel anders verlopen dan in voorgaande jaren. Zo mogen de kinderen dit jaar helaas niet helpen met appels plukken. Dat wordt gedaan door de vaste vrijwilligers, van 10 tot 12 uur.

Gelukkig kunnen ouders met kinderen wel helpen met appeltaart bakken of stoofpeertjes maken. Wil je dat? Meld je dan uiterlijk donderdag 17 september aan via michel@gwlfruitbomen.nl. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, voor een corona veilige planning. Op 19 september kom je dan tussen half 1 en 1 uur naar het buurtbeheerdershuisje. Daar krijg je appels en ingrediënten. Die nemen je mee naar huis. Thuis kun je gezellig samen bakken.

GWL-bewoners zijn uitgenodigd om de taarten om 5 uur ’s middags te komen proeven en appelsap te komen drinken. Bij het buurtbeheerdershuisje maken we een 1,5 meter opstelling. Hopelijk werkt het weer mee en kunnen we er toch een gezellige dag van maken.