Menu

zomer2021 op het gwl-terrein

Zomerse stilte? Stil was het niet tijdens de storm op 6 juli met een ontwortelde boom als resultaat op de Waterkeringweg, de lege plek waar deze boom gestaan heeft is nog een stille getuige. Regen was er veel, tot vreugde van de naaktslakken die in grote getale in verschillende moestuinen de oogst van sla tot courgette, van palmkool tot komkommer tussen hun kaken namen. Ook de tomaten, aubergines en paprika’s kregen last van de vochtigheid.
Maar er was ook mooi weer: zo is er buiten genoten van een heerlijk en gezellig aanschuif-diner onder de watertoren. Er is een bijen-zwerm in de gashouder bijgeplaatst én er is gezeisd in de gashouder. Er is geschoffeld (oh ja, pas op voor het wespennest in het Reve-plantsoen – zie foto met rode cirkel), en het fruit in de bomen is uitgedund. Er is uit- en ingehuisd, en de renovaties in blok 1 zijn (bijna) afgerond. Ennnn er zijn nieuwe speel- en klimrekken geplaatst op het veldje bij het paard. Wat vinden de (buur)kinderen ervan?

 

De meeste Gwl-ers zijn weer op honk, de vakantie-stilte op het terrein lijkt voorbij. Het is tijd en leuk om elkaar weer te ontmoeten! Dat kan in ieder geval zaterdag 18 september, tijdens de fruitpluk- en bakdag, en tijdens de burendag op zaterdag 25 september. Ook het lebo, gepland op dinsdagavond 21 september kan weer zoals we gewend waren, met elkaar rond de tafel. Meer over dit alles in deze nieuwsbrief. We zien je graag!