Menu

nieuwe bewonersgroep Cordaan ‘Watertoren’

Vanaf 1 april 2021 is Watertoren officieel geopend. De nieuwste woonlocatie van Cordaan voor mensen met een verstandelijke beperking (vgz). De locatie bestaat uit 11 studio’s waarvan er nu 9 bewoond worden. De bewoners zijn erg blij met hun nieuwe woonplek en vinden vooral de buurt erg gezellig. Ook het Westerpark aan de overkant is natuurlijk een feest, waar we regelmatig sportactiviteiten organiseren voor en met bewoners. Met de versoepelingen die hopelijk blijvend zijn, hopen we de komende tijd meer van dit soort activiteiten op te zetten, bijvoorbeeld tuinieren in onze grote gemeenschappelijke tuin die wel een opknapbeurt kan gebruiken.
We kijken ernaar uit andere buurtbewoners eens te ontmoeten.
Hartelijke groet, Begeleiding Cordaan Watertoren en de bewoners

Wij blijven graag op de hoogte van initiatieven vanuit de buurt die interessant zouden kunnen zijn voor ons of onze cliënten. Het lijkt me een mooi idee hen wat meer te verbinden met de buurt en bewoners en nu met de versoepelingen is er hopelijk ook een stuk meer mogelijk. (red: de persoonlijk begeleider is toegevoegd aan de abonnee-lijst van de Gwl-nieuwsbrief)
Ik hoor graag bij vragen! Met vriendelijke groet, Door Kras, Persoonlijk begeleider
M 06 – 28 17 16 30 / dkras@cordaan.nl