Menu

gwl-website: ook een vraagbaak voor onderhoud aan je huis

Onze Gwl-website gwl-terrein.nl is een actuele site over alles wat er speelt en op de agenda staat.
Het is ook een uniek archief van ruim 20 jaar Gwl-terrein.
Wat valt er zoal te vinden? De meest actuele nieuwsbrief staat altijd open.
Alles nieuwsbrieven zijn te vinden en te openen, of via de zoekfunctie is elk afzonderlijk bericht te vinden en openen.
Koepelvereniging? Alv?/ Lebo? / foto’s? / buurtfeest? / nutstuinen? / buurtbeheerder? /vergroening?…

BEWONERS: Klik op bewoners, daarmee krijg je toegang tot alle mogelijke info.
De knop BEZOEKERS is voor niet-bewoners die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van het Gwl-terrein, het Eco-aspect en de ontwikkelingen en ervaringen, alsook de rondleidingen, die enkele bewoners op het terrein leiden met (internationale) studenten, professionals en media.


Zoekfunctie: vind je jouw onderwerp niet in de linker kolom? Dan kun je ook de zoekfunctie [Search………] rechts in het venster gebruiken.
Onderhoud aan je huis: dit onderdeel op de site wordt ook de Technische Wiki genoemd. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, je vindt hier een keur aan onderwerpen. Na een recente ervaring van bewoners met een kapot warmte element in een Grohe douche-kraan en hoe dit is opgelost kwam hierover een mail binnen bij de redactie van de nieuwsbrief. Dit werd een nieuw item in de lijst. Heb je tips die nog niet beschreven staan, laat het vooral weten: redactie@gwl-nieuwsbrief.nl