Menu

nieuwjaarswens 2021

Wat kijken we er naar uit om elkaar weer te ontmoeten, te borrelen, te eten, muziek te maken, te dansen en voetballen, te klussen en bij te kletsen, te zingen, te schoffelen, feest te vieren en te applaudisseren voor de winnaar van de Gwl-bokaal 2021 (…wie-o-wie…).

Nieuwjaarsborrel 2021 > Lenteborrel 2021:
Het koepelbestuur laat in de volgende nieuwsbrief weten wanneer de uitgestelde nieuwjaarsborrel, De Lenteborrel 2021, gepland staat. Tijdens deze lenteborrel wordt ook de winnaar van de Gwl-wisselbokaal bekend gemaakt.

Hoe gaat het jullie? Hoe was de kerstvakantie, de jaarwisseling?
We horen het graag, stuur wat woorden, een tekening, een foto naar redactie@gwl-terrein.nl zodat we toch een beetje van elkaar op de hoogte blijven en kunnen delen hoe we deze historische periode beleven.

De redactie wenst alle Gwl-ers een veilig & open 2021