Menu

(h)eerlijk eten van de boeren uit de buurt

Ken jij de Buurderij in het Westerpark? Het is onderdeel van een landelijk initiatief BOEREN en BUREN, waarbij regionale boeren / en ambachtelijke makers, gekoppeld worden aan de regionale bewoners (buren). Je wordt lid, maakt een account aan en bestelt eenmaal per week uit het assortiment, aardappelen, groente, fruit, sapjes en alcoholische-dranken, vlees, brood, kaas, eieren, kant-en-klaar producten, ingemaakte producten, zeep, shampoo… vergeet ik iets? Het kan thuis bezorgd worden, maar het is natuurlijk veel duurzamer en leuker om het op de regionale plek op te halen. In ons geval is dat Het Woeste Westen, in het Westerpark, Overbrakerpad 3, 1014 AZ Amsterdam. Aldaar sprak ik drie buren / GWL-ers en Anke van de Buurderij.
Lees hier de interviews met twee GW-buren.