Menu

Vattenfall trakteert! Kom je ook een ijsje halen?

Op donderdag 10 september tussen 16:00 en 18:00 uur is er voor kinderen die wonen op het GWL terrein een ijsje te halen bij de watertoren tegenover Cafe-Restaurant Amsterdam. Voor volwassenen is er ook een kop koffie of thee te krijgen.
De werkzaamheden aan het stadswarmtenet voor het GWL-terrein en Westerpark West duren nog even. Tot en met begin oktober is Visser & Smit Hanab nog druk bezig om de aanleg van warmteleidingen af te maken. We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen en daarom trakteert Vattenfall de bewoners van het GWL-terrein graag op een ijsje. Er zijn die dag ook mensen van Vattenfall en aannemer Visser&Smit Hanab aanwezig om uw eventuele vragen te beantwoorden. Denkt u alstublieft wel om de RIVM Corona richtlijnen.

Werkzaamheden stadswarmte t/m begin oktober
Tijdens het graven voor de aanleg van de warmteleidingen is aannemer Visser& Smit Hanab onverwachts een oude fundering tegengekomen. Hierdoor duren de werkzaamheden langs de Haarlemmerweg en in het kruispunt Waterkeringweg-Haarlemmerweg t/m begin oktober. Tot die tijd blijven de parkeerplaatsen van de Waterkeringweg bereikbaar via de Waterpoortweg. Als de werkzaamheden toch eerder klaar zijn, en het qua verkeersveiligheid verantwoord is, wordt de kruising eerder opengesteld.

Werkzaamheden tussen voetbalveldje en ketelhuis
Afgelopen maand zijn de warmteleidingen gelegd die het warmteoverdrachtstation (voormalig gasketelhuis) verbinden met de warmteleidingen die eerder zijn gelegd. Nadat alle leidingen aangelegd zijn worden deze nog getest en daarna kunnen ze in gebruik genomen worden.

Lees hier de volledige info over de werkzaamheden en de expo tijdens Open monumentendag 12 en 13 september in de De Petruskerk bij Sloterdijk.