Menu

nieuws van de bijen op dak van blok1

In de vorige nieuwsbrief werd het duidelijk dat de oproep van Carol Poye om hulp te bieden op het dak van blok1 tot fantastische hulp heeft geleid. De schutting bij de bijen werd hersteld en de liefde voor de bijen van de hulptroepen was geboren.
Wifi-camera bij de bijen
Peter heeft inmiddels een wifi-camera geïnstalleerd. Hij werkt nog aan een programmaatje, waarmee hij elke ochtend om 9u een foto zou kunnen sturen (voor wie dat leuk vindt).
Bijenpraatjes
Carol Poye, imker, initiatiefnemer en eigenaar van de bijen op het dak van blok 1: omdat ik merk dat GWL bewoners graag meer willen weten over de bijen, heb ik besloten een paar bijenpraatjes aan te bieden: “8 jaar bijen op het dak”, op zondag 12 en zondag 26 juli om 15.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden door mij een email te sturen: carolpoye@yahoo.com