Menu

historische ALV via ‘beeld-&-geluid’

Gwl-koepel-voorzitter Marjo Kroese nodigde alle vertegenwoordigers van de bewoners, woningbouwverenigingen, VVE’s, bestuursleden en nog wat loslopende Gwl-toehoorders, zoals de nieuwsbrief-redactie uit voor de Corona-proof ALV.

Het voorstelrondje van de ingelogde ‘aanwezigen’ en het geluid hakkelde soms nog iets, maar feitelijk werd het een heldere en goed verlopende vergadering. Alle onderliggende stukken werden voor gezet en door gescrold, stukken werden toegelicht, er werd op gereageerd en goedgekeurd of afgestemd. En natuurlijk misten we de koffie en koekjes en gezelligheid bij Hetty en de borrel nadien in Cradam…
En erger nog, er waren geen handdruk en bloemen mogelijk en een afscheids-nazit in Cradam voor Cees Fenenga, die na een historisch lange periode, van bijna 20!jaar afscheid neemt als bestuurslid / penningmeester.
Woorden van dank en waardering werden natuurlijk wel uitgesproken. Cees geeft het stokje over aan Arie Ouwerkerk.
Lees hier de concept-notulen