Menu

weer open & alle hens aan dek

Met inachtneming van de corona-regels is Cradam weer open. Binnen betekent dat een terugname van 300 naar 30 gasten. Op het terras is er met de 1,5 meter slechts 1/3 van de normale terras-bezetting mogelijk. Inclusief de 75 dagen sluiting is dit een enorme omzetdaling. Cradam maakt daarom gebruik van de mogelijkheid om terras-uitbreiding aan te vragen. De beoogde plek is op de inham van het hek onder de Watertoren, recht tegenover de deur, om 20 gasten extra te kunnen bedienen.
In een huis-aan-huis-brief licht Cradam dit toe en vraagt om coulance om dit na toekenning van de vergunning een kans te geven. Daarbij de belofte dat de overlast van voor 15 maart 2020 zich niet meer voor zal doen. Alle hens aan dek en alle zeilen worden bijgezet, om het voortbestaan van Cradam te waarborgen.