Menu

op adem komen in Hotel de Windketel

Sinds begin april is Hotel de Windketel (www.windketel.nl ) beschikbaar voor zorgverleners die buffelen in een ziekenhuis of verpleeghuis of die als hulpverlener in de thuiszorg of opvang werken. Even op adem komen en dan weer verder. Max twee dagen rust en daarna weer een andere zorgverlener. Als dank voor hun grote inzet. Slapen, tv-kijken, bellen met familie of vrienden of even met je partner in een andere omgeving.

De afgelopen maand hebben al 10 zorgverleners van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. De herkomst van de zorgverleners is divers: twee ambulancemedewerkers uit Den Haag, drie IC-verpleegkundigen van OLVG-Oost en van een ziekenhuis uit Sittard, een teamleider facilitaire zaken van het Utrechts Medisch Centrum, een jeugdhulpverleenster van Spirit, twee medewerkers dagbesteding van Cordaan die werken met mensen met een verstandelijke beperking en een zorgverlener van een Amsterdams verpleegtehuis.

In mei blijft de Windketel gratis beschikbaar voor zorgverleners die even op adem willen komen. Bewoners van het GWL-terrein die zorgverleners kennen die even rust nodig hebben, kunnen hierover contact opnemen met Jan-Willem; 06-15006088, info@windketel.nl .