Menu

met hart en ziel de kerstdagen in

En weer op kerstavond komen er van alle kanten buurtbewoners naar Blok 5. Mensen lopen er naar binnen voor de traditionele Kerstsamenzang (Kerstzang & sax). Ik deel de liedteksten uit.  Iedereen heeft er zin in. Dat straalt er vanaf.

En weer klinkt iets na vijven het saxofoon-kwartet. Wat is er niet mooier om zo in de kerstsfeer te raken. Het kwartet ‘Mag ik van jou…’ wisselt samenzang en instrumentaal af. En zo wordt er weer met hart en ziel geluisterd en gezongen. “Komt allen tezamen” , Jingle Bells en de rest, u kunt ze wel, weerklinken op onze, oh zo mooi versierde, galerij. En meegezongen wordt er! Het is fris, maar beneden wacht de Glühwein.  In onze groepsruimte, die dan ook “Het Ruim” heet is alles in ruime mate aanwezig: warme Chocola en Glühwein, zoet- en zoutigheden. Iedereen wordt warm verwelkomd en na een gezellig samenzijn gaat iedereen weer de frisse kerstnacht in. Naar huis.

Zo, nu is de Kerst begonnen.
Met vriendelijke groet, Mega van Rooijen , blok 5 bewoner