Menu

even tot jezelf komen, rust, stilte en aandacht

En dat in een prachtige omgeving aan het Waterspiegelplein 10d. Je wordt ontvangen in een gezellig ingerichte ruimte met een comfortabele zithoek en wil je iets activiever, een mooie tafel. Alles straalt rust en gezelligheid uit. En er is nog een tweede ruimte voor meditatie, yoga, workshops, trainingen en andere acti-viteiten. Ook deze ruimte is rustig en sereen. Goed toeven dus.

Iedereen is welkom, van jong tot oud. Het gaat bij 10D om bewust leven, zingeving, compassie, voor elkaar zorgen -”we hebben elkaar nodig”-, respect en vriendelijkheid. Dit alles bij voorkeur in en verbonden met de buurt. Een plek waar je kunt praten over het leven, dood en rouw maar ook waar je kunt genieten van een leuke workshop of een fijne yoga of meditatieles Gezond leven, genieten, verlies en sterven horen naast elkaar, volgens deze mensen. Lees hier verder