Menu

klussendag: handen uit de mouwen, enthousiasme, en gezelligheid

Zaterdag 16 november hebben zo’n 20 volwassenen en ook een groep enthousiaste kinderen geholpen de wijk winter- èn lente klaar te maken: zo werden er weer een aantal heggen hekvrij gemaakt, zodat ze op een hoogte (laagte) gesnoeid kunnen worden, die de sociale veiligheid bevordert.
Langs een aantal heggen aan De Waterloop zijn houtsnipper-paadjes gelegd, waarop gestaan en gelopen kan worden tijdens het snoeien. Deze houtsnippers kunnen ook helpen het Zevenblad te lijf te gaan. (ook last van Zevenblad? je kan het ook laten verstikken onder karton)

Hovenier Herman, deze zaterdag ook toevallig aan het werk, heeft gespit en struiken & planten verzet op het Watervalplein, voor een betere inrichting en groei.

Er is zwerfvuil geprikt, er zijn 1000 krokussen geplant en de leuningen van de brug zijn onder handen genomen: geschrobd, gedroogd en in de lijnzaadolie gezet. Het is mooi geworden en weer zichtbaar dat het hout is. 

Het was een productieve dag met veel enthousiasme en gezelligheid.
De volgende klussendag is gepland eind februari / begin maart.
Alle foto’s zijn HIER te bekijken.