Menu

buurt-kunst-licht-route

Het was een koude, maar droge novemberavond, en op maar liefst elf verschillende plaatsen was iets te beleven. Op sommige locaties, zoals de Vinse School en het Ketelhuis, waren dat mooie Buurtlicht en -kunstprojecties. Op andere plaatsen, zoals in De Koperen Knoop en de
Nassaukerk, waren optredens, een kleine kunstmarkt en een workshop. Op de buitenmuur van de Westerparkschool waren prachtige kindertekeningen te bewonderen en binnen stond een grote tafel vol knutselspullen.

zondag 15 december is er een volgende Buurt Kunst Licht Route, met op alle locaties een nieuw programma.
In deze editie wordt het buurtbeheerdershuisje ook een locatie en daarmee onderdeel van de route.

Je kan weer met Willem Kerkhoven de route wandelen. Deze keer gaat ook dichter Mireille Buldeo Rai mee. Zij zal bij elke locatie een gedicht voordragen.
De ‘guided tour’ begint om 18:00 uur in de Nassaukerk.

meer info: hier