Menu

een uurtje per maand

Voel jij je betrokken bij de komend jaar nieuw te ontwerpen stukken groen?
Meld je aan: maddy.wattel10@gmail.com

Tijdsinverstering: Een uurtje per maand, je schoffelt wanneer het je uitkomt, alleen of op afspraak net waar je behoefte aan hebt, of je sluit aan als er een schoffelmoment is, het is gezellig, je ontmoet andere buren en het is ook nog gezond.
Om welke stukken gaat het:
Het Watertorenplein – tussen blok 4 en 5
Aan de waterbaan, de smalle strook naast blok 11 en tegenover blok 9. 
Het Watervalplein -tegenover blok 13 en naast blok 14.
Aan de waterloop tussen blok 15 en 16.

Deze bult houtsnippers, komt uit de van Hogendorpstraat. Maddy fietste er op het goede moment langs. De hovenier die er mee bezig was heeft de snippers op verzoek bezorgd en gestort op het Gwl-terrein. Ze zijn direct gebruikt voor de dit voorjaar geplante fruitstruiken.