Menu

wat er wel en niet gebeurde tijdens de zomerperiode

Het bankje bij het paard is (in de stromende regen) met groot materieel verplaatst. Voor de manoeuvre was er ‘ruimte’ in de heg nodig. De heg en het oude gat in de grond moeten nog hersteld worden en het bankje nog ingegraven. Wordt vervolgd.
Hoveniers waren actief in plantsoenen en bij de heggen, dat was goed hoorbaar met de zomers openstaande deuren en ramen, en zichtbaar bij een wandeling.
Bezoek! Met een regelmaat verschenen er in deze periode, ook groepen op Segways, fietsend of te voet onder leiding van gidsen, om de schoonheid van ons buurtje te aanschouwen en de bijzonderheden te horen.
Sociale duurzaamheid is een van die bijzonderheden. Met elkaar dragen we zorg voor een fijne, veilige en duurzame woonomgeving, waar we elkaar kennen en tegenkomen, de handen uit de mouwen steken voor onderhoud, specifieke competenties inzetten voor de leefomgeving, ideeën en zorgen delen en oplossen.
We doen dat o.a 4x per jaar in het leefbaarheids-overleg olv het koepelbestuur, 2x per jaar tijdens klussendag, 1x per jaar op de fruitpluk- en appeltaartdag (14 september!), de kerstzang, nieuwjaarsreceptie, via deze nieuwsbrief en op het jaarlijkse Gwl-feest. En kijk eens wat een geweldig resultaat!
Voor al die activiteiten zijn een aantal actieve bewoners nodig. En soms bij een wisseling, zijn er te weinig. Zo lukte het dit jaar niet om het voetbaltoernooi rond te krijgen. Zo jammer! Hoe leuk is het om elkaar sportend tegen te komen, in het veld of aan de kant, kinderen, volwassenen, vrouwen en mannen. En zo lukte ons Gwl-zomerfeest dit jaar ook niet. Voor het uitgestelde GWL-zomerfeest gepland op 7 september hebben zich wel vrijwilligers gemeld voor hand- en spandiensten (met dank hiervoor!), maar helaas heeft er zich geen feestcommissie gemeld, geen organisator…  In de afgelopen 21 jaar is het een paar keer eerder gebeurd, dat het niet lukte. Hoe komt het? Heeft u een idee? Laat het ons weten: redactie@gwl-terrein.nl

We zien elkaar! op Lebo, fruitplukdag, op gras of terras!