Menu

ik vertrek

Met spijt en met enig leedwezen kondig ik aan dat ik mijn werkzaamheden als bestuurslid van de koepel en als redacteur van de nieuwsbrief moet neerleggen. Ik heb een andere baan en daar wil ik me volledig op kunnen concentreren. Met leedwezen, want het is verschrikkelijk leuk werk. En het is ook nodig dat bewoners zelf de handen uit de mouwen steken om onze geweldige buurt geweldig te houden en nog mooier te maken. Bij deze dus ook een oproep: geef je op als bestuurslid, als redacteur van deze nieuwsbrief (een keer per maand een vergaderingetje) – en ‘stukkies schrijven’, red –, als vrijwilliger bij de Groene Vingers, af en toe meehelpen om te schoffelen of de planten en bomen water te geven. Het GWL-terrein wordt er zo veel mooier van. Doe mee met al die andere bewoners die zich al inzetten!
Jan ’t Hart

Jan is altijd aanwezig op het uurtje vergaderen per maand. Maar met het uurtje ligt er nog geen nieuwsbrief en website. Jan tikte ook flink wat stukkies, zoals hij dat noemt, dit is voor hem een tweede natuur. Het is zeer gewaardeerd en we gaan hem en z’n ‘stukkies’ node missen.