Menu

raadselachtig!

Deze foto stond in de nieuwsbrief van februari j.l. en hierop is de mooie kerstboom te zien van Woongroep De Waterspiegel, die wij in het plantsoen gezet hebben met de bedoeling hem eind van dit jaar weer te gebruiken. Wij wonen tenslotte in een ecowijk en dit is toch wel een duurzame manier om met kerstbomen om te gaan. Deze boom was voor de versiering van de openbare ruimte waar ook de Kerstsamenzang elk jaar plaatsvindt. Toen vorige week tuinlieden in het plantsoen aan het werk waren, vroegen wij of de boom kans van overleven had en daarop werd bevestigend geantwoord, wij kregen zelfs advies hoe te handelen voordat we hem eind van dit jaar willen uitgraven. Tot onze grote schrik ontdekten we woensdagochtend – in bijzijn van de wijkagent – dat de boom verdwenen was. Wie o wie weet hier iets van en waar is de boom gebleven??

Er kwam tijdens onze koffieochtend gelijk een verhaal uit het verleden over een lavendeldief boven tafel, maar van deze man is nooit meer iets vernomen.

Wij zouden graag achterhalen wat hier is gebeurd. Informatie graag naar: woongroepdewaterspiegel@gmail.com