Menu

interview-verzoek

Beste bewoners van het GWL-terrein,

Ik ben Josefien, 21 jaar oud, en studeer Sociale Geografie en planologie aan de Universiteit van Amsterdam. Momenteel ben ik bezig met mijn bachelor scriptie en deze doe ik over hoe de wijk het GWL-terrein zich heeft ontwikkeld op het gebied van sociale cohesie. Sociale cohesie gaat onder andere over in hoeverre mensen zich verbonden voelen met elkaar en contact hebben met elkaar. Hiervoor ben ik nog op zoek naar bewoners die het leuk zouden vinden om mee te doen aan een interview om over hun ervaringen te vertellen met betrekking tot de sociale cohesie in de wijk. Iedereen is welkom! Het interview zal ongeveer een half uur duren en kan plaats vinden op een locatie van uw voorkeur, bijvoorbeeld bij u thuis of in een café. Lijkt het u leuk om mee te doen? Dan kunt u mij bellen of sms’en op 0639784272 of een mailtje sturen naar josefienvanderlaan@hotmail.com. Alvast heel erg bedankt! 

Met vriendelijke groet, Josefien van der Laan