Menu

enquête luchtkwaliteit

Wij zijn een groep van 4 studenten van de UU. Op dit moment zijn wij met een innovatieproject bezig, waarbij we moeten kijken naar hoe de luchtkwaliteit in een groene wijk in Almere verbeterd kan worden. Een van de criteria waarop we onze technologische optie willen gaan beoordelen is sociale acceptatie. Omdat de desbetreffende wijk in Almere pas na 2022 in gebruik genomen kan worden, kunnen wij niet de toekomstige bewoners vragen naar hun mening. Omdat wij denken dat jullie buurt wel een beetje overeen komt met de mensen die in de desbetreffende wijk in Almere gaan wonen, willen wij vragen of we bij jullie een enquête af mogen nemen over hoe bewoners denken over bepaalde opties om de luchtkwaliteit te verbeteren. Wij hopen dat u deze enquête met de buurtbewoners zou willen delen. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Hierbij de link van de enquête
Hartelijk dank voor de hulp! Met vriendelijke groet, Rik Peters