Menu

het nieuwe Groenplan, de presentatie

In november jl, introduceerden Louis van Tilborgh en Maddy Wattel in het Lebo hun voorstel voor een nieuw groenplan. download het groenplan hier.
Ondertussen hebben ze niet stil gezeten. Tijdens het Lebo van donderdag 31 januari presenteerden zij hun verder uitgewerkte groenplan, met adviezen, voorstellen en prijzen van zowel de tuin-architect Celia Prenen, als de hovenier Herman Heine. Er is geleerd van de valkuilen van de afgelopen 5 jaar, zoals frustaties/demotivaties van de vrijwilligers door slechte aarde, verkeerde plantkeuze, en verdroging.
Er ligt nu een startplan voor 2 stukken: zie de kaart. Er wordt gezorgd voor continuïteit door Maddy en Louis (het hele jaar), scholing en begeleiding van de vrijwilligers door Herman Heine, hovenier. Er is al een groep van 13 vrijwilligers. Het bestuur heeft het plan goed gekeurd!

Bekijk de presentatie hier online

Meer vergroening?
Kijk je uit op een stukje groen wat je ook graag kleurrijker, afwisselender, bij-vriendelijker zou willen zien. Verzamel een aantal buurtgenoten die zich daar ook actief voor in zouden willen zetten en meld je aan bij wattel10@xs4all.nl Mogelijk is dat het volgende stukje wat ontworpen gaat worden.