Menu

berichten uit het Lebo

Afgelopen donderdag was het wederom een drukbezocht LeefbaarheidsOverleg (Lebo).
Waar kwamen de vele bezoekers voor, wilde Marjo Kroese, de voorzitter nog weten. Kort gezegd, op de agenda stonden allerlei punten en hot items die veel bewoners belangrijk vinden, en daarmee was het, zoals een aantal lieten weten, ook een goede aanleiding om (weer) eens naar het Lebo te komen.
In deze nieuwsbrief alvast vers van de pers, veel high lights uit het Lebo, zoals
-fietsnietjes, ja, nee, of…
-verdere vergroening
-hekken en hagen
-nieuws van de Motorclub

-en last minute op de agenda: Een AED op het GWL-terrein.
Een bewoner die het initiatief neemt en de buurt veiliger wil maken: bij een hartstilstand is binnen 6 minuten een AED nodig. De enige beschikbare is in Cradam tijdens openingstijden. Dit wordt verder uitgezocht om met een voorstel te kunnen komen.

Volgende Lebo vooraf gegaan door een schouw: 25 april