Menu

prachtig weer tijdens klussendag

Zaterdag 17 november, november-zonnetje, een beetje fris, en windstil, een perfecte najaars-klussendag.
Er is onkruid gewied en gesnoeid. Er zijn weer zo’n 10 vuilniszakken gevuld met zwerfvuil.

Er zijn hekken (gaas) gesloopt! Bij twee percelen (stukje achter blok 16 en bij het speelveldje en nutstuinen achter buurtbeheer). In totaal is er zo’n 80 meter gaas weggehaald. Een flinke klus, waar met vereende krachten aan gewerkt is. Zonder gaas kan de rest van het hekwerk (stangen en palen) straks eenvoudig verwijderd worden. De bedoeling is om uiteindelijk alle hekken op het Gwl-terrein (uitgezonderd die langs de privé tuinen) weg te halen zodat er meer licht en zicht komt in de wijk.

Zo’n 20 bewoners en Hassan, waren zaterdag van de partij; Iedereen die mee heeft geholpen: bedankt! En fotograaf/Gwl-bewoner Andreas Strubin, ook veel dank!

Je kunt hier alle foto’s van de klussendag bekijken.