Menu

herhaalde oproep: wie heeft ze nog?

De WATERSPIEGELS, de nieuwsbrieven van het eerste uur zijn nog niet compleet!

De voorganger van de GWL Nieuwsbrief was de Waterspiegel. Deze werd van december 1996 tot en met mei 2009 door diverse vrijwilligers samengesteld, en verspreid onder bewoners en belangstellenden. In de Waterspiegel was vanaf de bouw te volgen wat er gebeurde op ons terrein. In totaal zijn er 86 Waterspiegels uitgebracht. De Waterspiegels vanaf 2004 zijn na te lezen hier op onze site. Het zou leuk zijn als ook de oudere Waterspiegels daar in te kijken zouden zijn.

Ik heb er zelf helaas ‘slechts’ 82 in bezit. Ik mis de volgende 4 exemplaren: 2e jaargang, nr. 8 (jaar: 1998), 3e jaargang, nr. 5 (jaar: 1999), 5e jaargang, nrs 4. en 5 (jaar: 2001). Heb je die originele exemplaren nog ergens liggen en doe je er niets meer mee? Dan zou ik ze graag van je willen ontvangen. Je kunt ze in de brievenbus van het Buurtbeheerdershuisje doen, dan krijg ik ze wel via buurtbeheerder Hassan. Wil je ze liever niet kwijt? Dan ben ik al heel blij met een scan. Die kun je sturen naar: redactie@gwl-terrein.nl. Zij zorgen er voor dat de scans bij mij komen.

Bedankt alvast,
Ineke Hartman, redacteur van juli 2003 tot en met mei 2009
(hieronder zie je het Waterspiegel logo)